Avenly is Heavenly
...


Pertama kali saya diberi peluang untuk mencuba produk Avenly iaitu Losyen Pewangi telah membuatkan saya tertawan dan jatuh cinta dengan produk itu. Wangian losyen tersebut sangat menakjubkan dan saya amat meminatinya. Ia mengingatkan saya sewaktu saya di Tanah Suci Mekah dan disana saya telah membeli satu botol minyak wangi yang baunya seakan produk ini.

Setelah mengetahui yang produk ini mengandungi Apple Stem Cell, saya bertambah teruja. Apple Stem Cell merupakan penemuan terkini untuk Anti-Penuaan. Produk ini juga diperkaya dengan formula Lipobelle Glacier oA satu lagi hasil kajian Makmal terkemuka Switzerland.
Saya mengesyorkan produk ini kepada mereka yang ingin memiliki kulit kekal remaja. Nikmatilah pewangi Avenly yang mempunyai wangian serta bauan daripada Negara Arab.


Kandungan istimewa Avenly
Wangian Arab
Wangian Avenly diambil dari pewangi Arab yang popular iaitu ‘Fantasia’ adalah merupakan wangian bunga-bungaan. Bahan utama wangian ini ‘nutmegs’, kelopak bunga Ros dan asasnya ialah bunga-bungaan. Ia diimport dari pembekal wangian utama dari Dubai.
PhytoCellTec™ Malus Domestica – Ekstrak Apple Stem Cell
Revolusi terbaru untuk melindungi Stem Cell Kulit. PhytoCellTec™ Malus Domestica adalah ‘liposomal’ asal yang terdapat dalam buah epal Switzerland.
Uttwiler Spatlauber adalah buah epal terkawal yang diketahui mempunyai keupayaan daripada mengecut dalam tempoh yang lama.
Mibelle Biochemistry telah membangun dan menjumpai spesis epal ini iaitu Uttwiler Spatlauber. Terima kasih kepada teknologi yang dikenali sebagai PhytoCellTec™, dimana Stem Cell ini di aplikasikan kedalam produk kosmetik untuk memastikan sel kulit manusia tahan lama. Ia boleh dibuktikan dengan pelbagai eksperimen in Vitro. Kajian lain menunjukkan ia boleh melambatkan penuaan dan mengurangkan kedutan. Teknologi yang ditemui oleh salah satu Makmal terkenal di Switzerland. Apple Stem Cell telah memenangi banyak anugerah di peringkat dunia untuk produk kecantikan.
Lipobelle Glacier oA
Kesegaran dan hidrasi kulit 24 jam dengan air glacier Switzerland. Lippobelle Glacier oA adalah liposomal air glacier. Molekul lesitin dengan keupayaan lembut dan berupaya untuk menembusi hingga ke lapisan paling dalam kulit.
Lipobelle Glacier oA boleh didapati di kawasan pergunungan 1,800 meter dari aras laut dan ia ditemui segar, bersih dan asli. Merupakan sumber air mineral tertinggi di Eropah.
Lipobelle Glacier oA mempunyai keupayaan membuatkan kulit kekal lembab selama 24 jam. Dengan dikelilingi gunung-ganang, dan dalam suasana yang sejuk, air glacier ini asli dan semulajadi.

Kelebihan Produk
  • Kesegaran 24 jam
  • Melindungi sel kulit terutama pada cuaca yang panas
  • Mengekalkan kelembapan kulit sepanjang hari
  • Keselesaan mendalam untuk kulit yang kering
Kandungan:
Aqua, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Mineral Oil, Isopropyl Palmitate, Dimethicone, Betaine, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Xanthan Gum, Lecithin, Glycerin, Triethanolamine, Carbomer, Methyl Paraben, Propyl Paraben, Fragrance, Tocopheryl Acetate

Harga Pasaran RM120.00

0 comments:

Post a Comment